Disclaimer

Disclaimer
Algemeen
Hoewel deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, zijn wij niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie, inclusief de postings in de forums. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Ook wijzen wij erop dat Bromfietsclub Neer voortkomende uit postings op deze website nooit aanspakelijk is en nooit verantwoordelijk mag worden geacht voor bewijsmateriaal.


Forumgebruik
Wij behouden ons het recht gebruikers bij onrechtmatig gebruik van de website te weren, om zo de forums zo overzichtelijk en leuk mogelijk te houden. Bij onrechtmatig gebruik verstaan wij o.a.: nutteloze en/of talloze gebruikersnamen aanmaken, stelselmatig mensen publiekelijk uitdagen en/of beledigen, bedreigen, grof taalgebruik (ondanks onze filter), en acties ondernemen waardoor eventueel schade aan onze website zou kunnen ontstaan. Ook zal er worden toegezien of postings in het juiste forum worden geplaatst, ze zijn immers niet voor niks onderverdeeld. 
Let Op : Het typen van vreemde tekens (sterretjes etc) maar ook het na het plaatsen van een advertentie of een topic deze af te sluiten met onnodig veel vraagtekens, uitroeptekens of wat voor tekens ook maar, is in geen enkel forum toegestaan, dit geldt ook voor het typen met alleen hoofdletters. Waneer er zulke (kleine) overtreding herhaaldelijk zullen plaatsvinden kunnen diverse rechten van een bepaald forum je worden ontnomen !! Onrechtmatig gebruik kan gemeld worden door te mailen naar: bromfietsclubneer@gmail.com 

Koop/Verkoop Forum
Het koop/verkoop forum dient alleen te worden gebruikt voor verkoop van bromfiets en onderdelen en een advertentie mag geen link naar een al bestaande advertentie op bv marktplaats of ebay bevatten. Voor alle andere dingen, zoals auto's, scooters, aanhangwagens, huisraad, telefonie (hieronder vallen ook telefoonnummers)etc etc zijn er genoeg andere websites op het Internet te vinden o.a. www.marktplaats.nl. Alle niet  bromfiets gerelateerde en bromfietsonderdelen aanbiedingen worden van het forum verwijderd. 
 
Blokkering van website bromfietsclubneer.nl
Bij herhaling van overtredingen wordt de gebruiker geblokkeerd van de volledige website. Bij bedreigingen, naar wie dan ook, en het plaatsen van porno/sex gerelateerde materiaal via de foto feature of eigen profiel wordt de gebruiker per direct geblokkeerd van de website. Personen die een waarschuwing via mail krijgen en waarvan de mail retour komt omdat het een ONGELDIG MAIL ADRES is, worden per direct geblokkeerd van de website. Als ik als gebruiker de regels accepteer weet ik, dat bij het plegen van een overtreding, mijn account geblokkeerd zal worden. Niet alleen van de forums, maar van de gehele website. Hierover valt ook niet meer te discussiëren met het bestuur of beheerder van deze site. Gedane zaken worden NIET meer terug gedraaid.