blank.gif Artikelen Start » Feestavond 2012 blank.gif
Artikelen: Feestavond 2012
Feestavond 2012

Images: telefoon 033.jpg

Verslag feestavond juni 2012.

Maanden van tevoren was de feestcommissie bezig met de voorbereidingen. Voor de leden een kwestie van inschrijven (betalen) en klaar was kees. Niets bleek minder waar. 10 dagen voor het feest waren er maar 11 inschrijvingen en de feestcommissie baarde dit zorgen. Na een herinnering en persoonlijke benadering, liep het “storm”. Toch voor de feestcommissie een domper, welke gevolgen zou hebben.

Dan de dag van de waarheid. Om 20.00 uur sijpelen de eerste binnen en tegen de klok van negen uur zijn we voltallig. 36 personen zijn aanwezig en Jan Janssen (onze voorzitter John had elders een feest) heette de leden met partner welkom. Jan deelde mede dat het voor de feestcommissie na vanavond erop zit. De commissie heeft aangegeven om er meer te stoppen.

Van de gelegenheid maakte Jan gebruik om te informeren of er gegadigde zijn om de komende jaren de feestavond te organiseren.

In een aangebouwd  “BBQ-hok” stond alles voor de inwendige mens. Een belangrijk onderwerp omdat de weergoden zich niet van de gunstigste kant lieten zien.

Nadat het sein: BBQ’s aansteken was gegeven, werd er aangevallen. Iedereen smulde er lekker op los. Er was meer dan voldoende, de  Roeper had wederom zijn best gedaan.

Een van de Meyelse mannen was erg dorstig deze avond. De inhoud van een glas bier is 0.2 ltr. maar voor Frits blijkbaar te klein. Hij mocht bier drinken uit een glas met een inhoud van 3.2 liter. Ja je leest het goed, 3.2 liter.

Ook dit jaar weer de beroemde tombola welke op humoristische wijze aan elkaar “geluld” werd door Hans. Aan prijzen geen gebrek. Een anonieme sponsor had ’n berg aan prijzen ter beschikking gesteld. De club had een aantal mini shirtjes ter beschikking gesteld en deze werden, door Hans verzameld. Wat moet die kerel er toch mee?

Tot in de vroege uurtjes is er gefeest. De laatste verliet het patronaat om 3 uur en of deze nog recht konden lopen is voor mij een vraag, zeker als je weet dat op deze avond 90 ltr. bier vertapt is.

Ook deze feestavond mag weer geslaagd worden genoemd! Organisators bedankt!

(secretaris).